فراخوان " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) "
به اطلاع دانشجویان می رساند: از آنجایی که حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی یکی از حدود قلمرو ساحت تعلیم و تربیت زیستی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شمار می رود؛ در این راستا به منظور دستیابی به هدف آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سالم ایرانی و اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد حس رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین آنان، اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی این معاونت به استناد نمایه برنامه عملیاتی سال 1400 و با رعایت موارد ذیل در نظر دارد " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) " را مطابق زمان بندی پیش بینی شده دردستور العمل اجرایی برگزار نماید :
- دستورالعمل اجرایی مرحله اول و دوم این جشنواره به پیوست ارسال می شود .
نکته : دستورالعمل اجرایی مرحله کشوری متعاقبا ارسال خواهد شد .
2-این جشنواره در سه مرحله ( مرحله اول : پردیس ها / مراکز – مرحله دوم : استانی – مرحله سوم : کشوری ) برگزار خواهد شد .
3- مرحله اول این جشنواره به صورت مجازی و مراحل دوم و سوم به صورت حضوری و مطابق زمان بندی مشخص شده در دستورالعمل ( پیوست ) برگزارخواهد شد .
4- گزارش روند برگزاری جشنواره و اعلام نفرات برترمرحله اول و نفر برتر مرحله استانی به همراه مستندات تفصیلی و تصویری برای این معاونت ارسال شود .
5- پوستر جشنواره جهت اطلاع رسانی به دانشجومعلمان و بارگذاری در سایت مربوط، به ضمیمه ارسال می شود .
فراخوان " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) " 2